BJÄRE RUNTS INSAMLING TILL SUICIDE ZERO 2022

Ge en gåva
Skapad av:
Bjäre Runt
Samlar in till:
Suicide Zeros allmänna arbete

BJÄRE RUNTS INSAMLING TILL SUICIDE ZERO 2022

Hjälp Bjäre Runt och Munka-Ljungby IBK att stödja Suicide Zero i deras arbete för att minska tabun kring självmord och psykisk ohälsa. Hjälp oss i den viktiga kampen för att förebygga självmord.

Grunden till vårt engagemang är högst personligt. Precis som vi tror att frågan är personlig för alla - att alla har någon i sin närhet som kämpar med psykisk ohälsa och att vi är många som har förlorat nära och kära, vänner och kollegor alldeles för tidigt.

När Maria Ter-Borch, som förlorade sin dotter Fanny bara 17 år gammal, kontaktade vår tävlingsledning och undrade om vi ville göra något tillsammans för att uppmärksamma Suicide Zeros arbete var svaret självklart. Det här borde inte få hända - vi måste göra något.

När du cyklar Bjäre Runt 20 km den 20 augusti 2022 går därför hälften av dina anmälningsavgift oavkortat direkt in till vår insamling. Du kan också skänka innan loppet, under loppet och efteråt.

Vi hoppas också att vi ses på Stortorget i en gemensam manifestation för livet när vi cyklar från Ängelholm till Magnarps Hamn. I hamnen tänder vi också ett ljus för alla dem som vi saknar.
Ge en gåva
300 kr
2%
0 Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Karin Persson Karin Persson donerat 100 kr

  • Karin Persson Karin Persson donerat 100 kr

    För alla som kämpar och och de som inte klarat sig med efterlevande som får leva med skuldkänslor som ett självmord innebär

  • Tina Delin Tina Delin donerat 100 kr