JA/VI släpper singeln 'nose blood.' till förmån för Suicide Zero

Ge en gåva
Skapad av:
JA/VI
Samlar in till:
Suicide Zeros allmänna arbete

JA/VI släpper singeln 'nose blood.' till förmån för Suicide Zero

Det är jag som är JA/VI och jag vill nå ut till de som kämpar med psykisk ohälsa och ensamhet. Hela mitt artisteri grundar sig i psykisk ohälsa och mitt mål är att personer ska hitta en samhörighet och känna sig mindre ensamma i det tuffa när de lyssnar på min musik.

Jag har själv kämpat mot psykisk ohälsa i nästan hela mitt liv och det som har varit min största tröst är inte att få höra att "det blir bättre" eller att "allt kommer bli bra" utan att få genom musiken känna att man inte står ensam med sina känslor.

Att ca.1600 personer varje år väljer att avsluta sitt liv i vårt land är en ofattbar siffra att förstå men sanningen är att jag har varit nära att vara en i statistiken vid ett flertal tillfällen. Därför ligger detta ändamål mig väldigt nära om hjärtat. Jag tror att vi tillsammans kan göra skillnad.

Därför släpper jag låten 'nose blood.' den 26 Mars till förmån för Suicide Zero. Låten skrev jag när jag mådde som sämst och ville återspegla hur det kan kännas när man är nere på botten och sakta känner sig själv bli galen. Sanningen är att många som har suicida tankar egentligen inte vill dö, man vill helt enkelt inte leva längre då man känner sig övergiven och allt känns hopplöst.

Alla pengar som spelas in via lyssnar under den första månaden efter jag släppt 'nose blood.' kommer också att doneras till detta ändamål.

Lyssna på JA/VI här: https://open.spotify.com/track/0zzQFVSDavSwByVWjK42fa?si=qAIY-IP-SVGLCAQiVpjfPw
Ge en gåva

4 600 kr
Insamlat

23% 20 000 kr

8
Gåvor

9
Dagar kvar

Senaste aktivitet

 • Rebecka Lejdstrand Rebecka Lejdstrand Donerade 500 kr

  Jag vill ge en gåva då jag själv har genomgått och i perioder genomgår psykisk ohälsa, och känner att det ämnet inte alltid tas på allvar. Dessutom är JA/VI en oerhört begåvad och modig artist som gör detta. Därför vill jag stötta hennes insamling.

 • Amanda . Amanda . Donerade 500 kr

 • Vicki Jacobson Vicki Jacobson
  Tack för era generösa bidrag <3 'nose blood' finns nu ute på alla plattformar och alla intäkter jag får från låten under första månaden kommer gå oavkortat till denna insamling! Så hjälp gärna till att sprida låten så att så många som möjligt hör den!
 • Sara Stenman Sara Stenman Donerade 100 kr

 • Louise Kempe Louise Kempe Donerade 500 kr

  Tack för att du vågar dela din historia, det hjälper andra när mörkret faller på.

 • Martin Möller Martin Möller Donerade 1 000 kr

  Thank you for making this fundraiser. I appreciate you tons!

 • Anonym användare Anonym användare Donerade 500 kr

 • André Rosendahl André Rosendahl Donerade 500 kr

 • Anonym användare Anonym användare Donerade 1 000 kr

  ”Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, för du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du” Text o Musik Ingemar Olsson