Tribe Lounge stöttar Suicide Zero i årets julgåva

Ge en gåva
Skapad av:
The Tribe Lounge
Samlar in till:
Företag förebygger självmord

Tribe Lounge stöttar Suicide Zero i årets julgåva

När ett självmordsförsök sker i ens egen eller närståendes närhet upptäcker man snabbt att det är svårt att prata om även mellan varandra. Det är också lätt att börja prata om ”det som hände”, i stället för att vara rak och säga ”självmordsförsök”.

Därför känner vi att Suicide Zeros arbete för att minska tabun kring suicid och psykisk ohälsa är så oerhört viktigt.

Vi i kommunikationsbyrån The Tribe Lounge gör vår julgåva 2021 till starten på den här insamlingen för Suicide Zero. Det är också en väldigt personlig gåva i år då psykisk ohälsa och just självmordsförsök har funnits nära oss - vilket gör den än mer rätt.

Vi hoppas och tror att vi med våra kunders och vänners hjälp kan öka vår egen gåva till minst det dubbla. Kan vår gemensamma gåva hjälpa till att riva murar kring psykisk ohälsa och kanske hjälpa en enda person att stanna kvar här i vår levande värld, är den värd allt för oss.

Vill du bidra är vi otroligt tacksamma. Tillsammans kan vi rädda liv.

Vill du besöka vår hemsida för kontakt med oss finns vi här:
tribelounge.se/kontakt
Ge en gåva
7 950 kr
80%
42 Dagar kvar

The Tribe Lounge donerat 5 500 kr

Senaste aktivitet

 • Malin Karlsson Malin Karlsson donerat 300 kr

 • Elin Nilsson Elin Nilsson donerat 100 kr

 • Albin Sandh Albin Sandh donerat 300 kr

  Aldrig ensam.

 • Oskar Modig Oskar Modig donerat 100 kr

 • Erik Krantz Erik Krantz donerat 150 kr

 • Anna Theander Anna Theander donerat 100 kr

  Viktigt - tack för att ni lyfter och god jul!

 • Helene Jagstedt Helene Jagstedt donerat 300 kr

 • Elisabeth Blom Elisabeth Blom donerat 100 kr

  Vilket bra initiativ!

 • Novalution AB Novalution AB donerat 1 000 kr

 • Anna Pojen Anna Pojen donerat 500 kr

  Jag och min familj hoppas kunna hjälpa till att sprida både kunskap om självmord och självmordsförsök - och bidra till att de som söker en livlina att få hjälp i sina mörkaste tankar kan få den.

 • Kajsa Hagskog Suicide Zero
  Hej, så ledsamt att hör att ni själva drabbats av självmordsförsök. Men så starkt och viktigt att ni vågar lyfta denna stigmatiserade fråga ändå. Och kom ihåg att det ÄR väldigt svårt att se hur dåligt någon mår och om de har tankar på att ta sitt liv. Just därför är det så viktigt att lyfta upp denna fråga i ljuset. Först då kommer människor våga prata om sina självmordstankar och hur de egentligen mår. Skickar massor med omtanke kring er situation och tacksamhet för ert engagemang.💚Med hopp om en fridfull jul till er alla på The Tribe Lounge från oss på Suicide Zero. (Som kommunikationsbyrå tar ni kanske själva helst fram material :-), men mejla mig på kajsa@suicidezero.se om ni skulle vilja ha vårt digitala "företagspaket" med bl a bilder med logga till SoMe.)
 • The Tribe Lounge AB The Tribe Lounge AB donerat 5 000 kr

  The Tribe Lounge julgåva lägger vi in i vår egen insamling till Suicide Zero. En gåva från oss och alla våra kunder och partners.