Created By:
Markus Borg
Collecting for:
Företag förebygger självmord

Konsert för livet den 20 September, 2019

Idag kan man se en kraftig ökning av psykisk ohälsa och självmord bland ungdomar idag, allt fler mår dåligt i dagens samhälle och runt 1500 personer tar sitt liv idag.

Jag hade själv erfarenheten av att må psykiskt dåligt och hade själv självmordstankar. Min psykiska ohälsa kom till efter att jag under fjorton år blivit misshandlad av min fostermamma. Idag mår jag bättre och det är nu 7 år sedan jag lämnade den destruktiva situationen, nu har jag tagit steget att själv bryta isen genom en kosert den 20 sptember för att kunna uppmärksamma den psykiska ohälsan och bryta tystnaden kring självmord.

Därför har jag startat en insamling för att att arbetet med att förebygga självmord ska kunna fortsätta så att alla som lever med en psykisk ohälsa och mår dåligt ska kunna få den hjälp dem vill och behöver. Tillsammans kan vi göra en förändring så att man arbetar mer aktivt med att förebygga psykisk ohälsa och självmord.

Donate

100 kr
Collected

1% 10,000 kr

1
Donations

0
Days left

Recent activity

  • Lennart  Hansson Lennart Hansson Donated 100 kr

    Markus Borg Markus Borg: Tack för ditt bidrag, du gör en stor insats för att vi ska kunna fortsätta med vårat förebyggande arbetet mot psykisk ohälsa och självmord.
  • Stefan Bruhn Stefan Bruhn
    Hej Markus, tack så mycket för att du delar med dig av dina svåra erfarenheter. Viktigt och modigt initiativ -- lycka till med insamlingen!! Kramar från oss på Suicide Zero 💚