En gång slockna alla stjärnor, Parus förlag

Ge en gåva
Skapad av:
Parus förlag
Samlar in till:
Företag förebygger självmord

En gång slockna alla stjärnor, Parus förlag

Vår förhoppning är att romanen En gång slockna alla stjärnor ska synliggöra och öppna upp för dialog kring psykisk ohälsa och självmordstankar hos unga vuxna. Trots sitt tema, som stundtals skär i hjärtat, är det en bok fylld av kärlek och vänskap.

Britta Alin Åkerman, leg. psykolog och suicidforskare vid Nationellt Centrum för Suicidforskning och Prevention skriver: ”En gång slockna alla stjärnor är en stark och dramatisk bok om både glädje och sorg. Författaren förmedlar tankar om psykisk ohälsa på ett seriöst sätt och poängterar vikten av att våga prata om självmord. Boken är skildrad ur ett ungdomsperspektiv, men lämpar sig även för vuxna för att ge en insikt i ungdomars svårigheter att leva.”

Både förläggare Emma Holmgren och författare Kristina Falk har berörts av människor runt sig som förlorat vänner eller familjemedlemmar på grund av självmord och antalet unga vuxna som tar sitt liv har ökat. Många bäckar små … tänker vi och hoppas att 5 kr av varje såld bok ska bidra till Suicide Zeros viktiga arbeta för att förebygga och minska självmorden.

Tack till Britta Alin Åkerman som läst boken med sina professionella ögon och tror på den precis som vi gör!

Pengarna från boken kommer att sättas in löpande under året och man får väldigt gärna bidra till vår insamling utöver det.
PARUS FÖRLAG (parusforlag.se)
Ge en gåva
5 700 kr
114%
0 Dagar kvar

Parus förlag gav 5 200 kr

Senaste aktivitet

 • Parus förlag Parus förlag gav 185 kr

  En liten peng för sålda böcker 2023

 • Parus förlag Parus förlag gav 75 kr

  Gåva som avslut på 2022

 • Parus förlag Parus förlag gav 415 kr

  Tack alla läsare! 5 kr/bok

 • Parus förlag Parus förlag gav 415 kr

  För sålda böcker senaste halvåret. Tack alla läsare!

 • Parus förlag Parus förlag gav 230 kr

 • Kristina Falk Kristina Falk gav 500 kr

  På den Internationella suicidpreventiva dagen skänkte författaren 100 kronor för varje såld bok till Suicide Zero. Stort Tack till Antonia, Lena, Anna-Karin, Elin och Sofia som valde att köpa en bok den dagen. <3

 • Parus förlag Parus förlag gav 1 430 kr

  I juni 2020 beviljades En gång slockna alla stjärnor Litteraturstöd från Statens kulturråd. Denna insättning är 5 kr av varje bok som skickas till landets 286 huvudbibliotek med hjälp av distributionsstödet.

 • Parus förlag Parus förlag gav 595 kr

 • Parus förlag Parus förlag gav 1 855 kr

  För de första sålda böckerna av En gång slockna alla stjärnor! Tack alla fina recensenter och läsare som bidragit till detta.