Skapad av:
Tommy Ståhl
Samlar in till:
Suicide Zeros allmänna arbete
I samband med min egen satsning på att starta i Novemberkåsan 2022 så vill jag också skapa en större mening med det hela genom en insamling till Suicide Zero's arbete.
Om du vill bidra så är min tanke att var och en som vill bidra skänker en specifik summa per varje specialsträcka jag klarar att slutföra på tävlingen. Det är totalt 16 st specialsträckor på årets Kåsa, 6 på dagen och 10 på natten. Så pengarna skänks efter tävlingen. Den körs 19-20 november.
Jag har aldrig tidigare kört en endurotävling, så det är ju förmodligen helkorkat att starta med den värsta. Jag har kört en hel del motocross genom åren, så jag är inte helt ny på mc 🙂 Jag har sedan december 2021 tränat och planerat för detta. Mitt mål är att klara dagen och tre specialsträckor på natten. Hoppas så klart på mer.
Bidra gärna och ge en större mening till min start.
Tack på förhand.
Ge en gåva
500 kr
25%
0 Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Sadia Islam Suicide Zero
    Vilket fint och viktigt initiativ! Varje krona räknas när vi ska bryta stigmat kring psykisk ohälsa och självmord och minska antalet människor som varje år tar sitt liv. Det är med såna som er som vi tillsammans kan klara det. Stort och varmt tack och lycka till! 💚
  • Björn Berger Björn Berger gav 500 kr