Psykisk ohälsa är i dagens samhälle ett mycket tabubelagt ämne som inte tas på allvar. 2019 var det 1588 personer i Sverige som tog sitt liv till följd av psykisk ohälsa. Människor som med rätt hjälp kanske hade levt idag. Allt för många kämpar i tystnad. Det måste ske en förändring.
Reign UF kommer att arbeta med att sprida kunskap och bryta tabun kring psykisk ohälsa genom unika designer på främst återvunna material i form av second hand kläder. Produkterna ska uppmuntra till diskussioner och göra detta otroligt viktiga ämnet mer normaliserat.
Vi vill sträcka ut en hjälpande hand till just er som kanske känner lite extra mycket regn just nu. Vi vill vara eran röst och kämpa för er och vara ett stöd att luta sig mot. Tillsammans kan vi krossa tabun och stigmatiseringen kring psykisk ohälsa. Nu är det våran tid att regera, nu är det vår tid att visa att psykisk ohälsa ska tas på allvar.
Sunshine comes to all who feel rain.
Ge en gåva
6 935 kr
138%
0 Dagar kvar

Maja Sjögren gav 3 600 kr

Senaste aktivitet

 • Reign Educate Reign Educate gav 3 600 kr

 • Kajsa Hagskog Suicide Zero
  3 355 kronor! Hurra för er och tack för ert fina engagemang! Hälsningar från alla oss på Suicide Zero💚.
 • ICA Nära Rinkabyholm ICA Nära Rinkabyholm gav 1 165 kr

  Vi på ica Nära Rinkabyholm har varit stöd åt ungdomsföretaget Reign UF under ett år. Vi har i butiken samlat in en summa som vi vill skänka till deras insamling för ett mycket viktigt ändamål

 • Pernilla Sundman Pernilla Sundman gav 150 kr

 • Amy Sjöbäck Amy Sjöbäck gav 20 kr

  Många bäckar små. Fantastiskt jobb!

 • Kajsa Hagskog Suicide Zero
  Tack Maja och Reign, vilket bra initiativ! Med ert och andras engagemang kan vi bryta stigmat kring självmord och minska antalet människor som varje år tar sitt liv. Stort tack och lycka till med UF-företaget!
 • Daniel Eliasson Daniel Eliasson gav 2 000 kr

  Efter regn kommer sol ☀️