Skapad av:
Rickard Lindell
Samlar in till:
Idrottare förebygger självmord

Rickard mot Lidingöloppet 2022

Många av oss lider av eller har någon i sin närhet som lider av psykisk ohälsa. Vad som ligger bakom kan vara väldigt varierande från person till person, men något vi kan vara överens om är att ingen ska behöva begå ett självmord.

Under senare år så har öppenheten om psykisk ohälsa exploderat, en positiv utveckling av något så himla viktigt, men det finns ändå mycket kvar som vi kan göra.

Jag vet själv hur det är och hur tankarna kan snurra runt, ångesten kryper sig på och andningen blir okontrollerbar, jag trodde då att jag inte var något värd, jag var värdelös som tänkte och kände såhär.
Just då, tror man att enda utvägen är att ta livet av sig, för då försvinner ”problemet”, men så är givetvis inte fallet. Vi är så mycket mer!

Jag kommer aldrig att bli av med min psykiska ohälsa, men jag kan hantera det på ett annat sätt än vad jag kunde då, och den hjälpen jag fick räddade livet på mig.

Med hjälp av Suicide Zero så kan flera självmord förebyggas varje år och tillsammans ska vi sträva efter en nollvision i antalet självmord.

I och med mitt Lidingölopp 2022, så startar jag denna insamling för att rädda liv.
Var med du också, skänk en gåva, och glöm inte att varje gåva, oavsett storlek, räknas ❤️

❤️ Varje självmord är ett för mycket ❤️

Ge en gåva
1 400 kr
28%
0 Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Ove wiklund Ove wiklund gav 100 kr

  • Carina Thorstensson Carina Thorstensson gav 400 kr

  • Anonym användare Anonym användare gav 300 kr

  • Anonym användare Anonym användare gav 200 kr

  • Anders Lindell Anders Lindell gav 100 kr

  • Anonym användare Anonym användare gav 300 kr