Center

Våga fråga – kom på yoga! Yoga till förmån för Suicide Zero

Ge en gåva
Skapad av:
Yogaakademien
Samlar in till:
Suicide Zeros allmänna arbete

Våga fråga – kom på yoga! Yoga till förmån för Suicide Zero

Sedan 2015 har Yogaakademien tillsammans med Marie Niljung arrangerat ”Våga fråga – kom på yoga” ett evenemang till förmån för Suicide Zero.

Eldsjälen Marie Niljung
För 11 år sedan mötte jag Marie Niljung när hon började på en av mina yogakurser. Marie har förlorat båda sina föräldrar genom självmord, och hon brinner för att öka kunskapen om hur vi kan förebygga självmord och motverka skam och skuld kring psykisk ohälsa.

”Båda mina föräldrar har tagit sina liv. Något jävligt ont kan däremot bli något riktigt bra när många engagerar sig för att göra gott, berättar Marie Niljung”

Våga fråga – kom på yoga!
Yoga till förmån för Suicide Zero torsdag den 28 juni kl 18.30
vid Fryksta Badplats i värmländska Kil. Det är en kravlös stund med rörelser, andning, fokus och närvaro på gräsmattan med underbar utsikt över sjön Fryken. Alla är välkomna och inga förkunskaper krävs.

En kravlös stund
Yoga kan hjälpa - ge en kravlös stund av fokus och närvaro. Att för en stund kunna släppa taget om allt det jobbiga och hämta kraft. Att medvetet andas och stilla sinnet. Yoga ger dig verktyg att själv påverka hur du mår i vardagen och kan användas som ett komplement till annan vård.

Marie är en stor inspirationskälla, en eldsjäl och hon visar att allt är möjligt. Jag glad och tacksam över att Marie är min vän, för allt hon gör och vill självklart stödja hennes och Suicide Zeros viktiga arbete.

Insamlingen löper juni-september. Var med du också och rädda liv!

Helena Karlsson
Ägare/Yogalärare Yogaakademien

Mer information Yogaakademien
www.yogaakademien.se
www.facebook.com/yogaakademien.se
www.instagram.com/yogaakademien.se

Mer information Marie Niljung
www.niljung.se
www.facebook.com/niljung.se
www.instagram.com/niljungkonsult/

555
Ge en gåva

500 kr
Insamlat

5% 10 000 kr

1
Gåvor

103
Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Yogaakademien Yogaakademien Donerade 500 kr